Søren Moseby
Webdesigner

Bent Olsen
SEO specialist

Thomas Lindby
Freelance grafiker

Referencer

Vendsyssel.nu – Forsikringsselskabet Vendsyssel

Forsikringsselskabet Vendsyssel havde et ønske om et nyt website med en enkelt og moderne udtryk. Samtidig skulle genkendeligheden fra kundes tidligere website bevares.Farver og logo blevet bibeholdt, imens billeder og design blev fornyet.

Den synes kunden:

“INKA-web.dk leverede en ny lækker hjemmeside, som til fulde lever op til vores forventninger. De udviste stor fleksibilitet og på trods af tekniske udfordringer hos vores tidligere udbyder, leverede INKAWeb indefor den aftalte tidsramme.”

Henrik Christensen
Regnskabschef

WiFi-butikken.dk – Smart Home produkter til den kræsne nørd

WiFi-butikken.dk er en fuldblods WooCommerce webshop, der handler med eksklusiv elektronik. Shoppen er fuldt integreret med lagerhotellet som afsender produkterne og betalingen foregår via Epay betalings modul.

WiFi-butikken.dk har mange smarte shop funktioner, som fragtmoduler, nyhedsbrev tilmelding via pop-up og integration med Dinero økonomistyrings system.

Se shoppen på www.wifi-butikken.dk

Hubshop.dk – Droner og sjovt legetøj

Hubshop.dk kører på en WooCommerce platform og er en fuldautomatisk webshop der bl.a. har integration med lagerhotel og økonomisystem. 

Webshoppen modtager betalinger via Epay betalingssystem og har et avanceret fragtmodul tilknyttet der gør det muligt at benytte mange forskellige speditører.

Se shoppen på www.hubshop.dk

Han Herred Efterskole

Han Herred Efterskole’s hjemmeside er designet og udviklet til at rumme meget information fra skolen, som skal fremstå overskueligt og let tilgængelig. 

På HHE.DK står skolen for den daglige opdatering af nyheder og informationer som skal lægges ud til forældre og elever.  

Se Han Herred Efterskole hjemmeside her www.hhe.dk

Robco Engineering A/S

Se Robco Engineering’s hjemmeside her www.robco-eng.com

Stenhøj Husene

Se Stenhøj Husenes hjemmeside her www.stenhoj-husene.dk

Dronninglund Slot

Se Dronninglund Slot’s hjemmeside her www.dronninglund-slot.dk